Om

Jag heter Anette Mårtensson, och jag startade butiken den 21/2-1994. Jag är av socialstyrelsen legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet.


Min arbetsbana började jag 1986 hos Östlunds Optik i Falun. Därefter har jag jobbat hos Optiker Simson i Stockholm och Optiker Ullström i Jönköping.


Jag tycker om det varierade arbetet som det blir i en mindre butik. Man får göra hela konceptet: synundersökningar, verkstadsarbete, visa bågar i butiken och hälsokontroll av ögonen.


Jag brinner för färg, form och design. I min butik ska kunden kunna välja, budget, standard eller lyx. Vi har det där lilla extra, och har valt att inte jobba med produkter vi inte tycker håller måttet.

Jag heter Lil Jonsson (men kallas Kicki) och har jobbat hos Optiker Mårtensson sedan maj-2004. Jag är utbildad undersköterska, och har jobbat många år inom äldrevården, innan jag flyttade till Gnosjö. Innan jag började hos Optiker Mårtensson jobbade jag som obehörig lärare, på plastfabrik, på kontor och som personlig assistent på en gruppbostad i Gnosjö.


Mitt arbete är väldigt varierat, jag formslipar glas, sköter pappersarbete, gör beställningar, servar kunderna i butiken och hjälper dig med glas och båge som passar dina behov och din personlighet.


Jag och Anette köper alltid in alla bågar tillsammans, det är roligt att känna att man är med och påverkar vid inköpen. Det är ett mycket roligt och omväxlande jobb, jag möter dig oftast med ett leende när du kommer in i butiken.

Copyright © All Rights Reserved